Thursday, March 31, 2011

outer spacE!

0 comments

depan

belakang

Tuesday, March 29, 2011

just for DARIN darling

0 comments


Darin mmg xsuka ikat rambut...dah lama nak buat hair clips untuk Darin..semalam dah buat pun hairclip untuk dia...sebenarnyer dia nak bantal..tapi rasa macam tak sempat lagi nak buat 1 untuk Darin n Eshan.. so, ibu buat hair clips dulu ye ...
gambar xclear jugak...mmm..pakai hp jer...xpe..lepasni akan diupgrade...heeeee
model sibuk main 'car'...harap bertahan lama...heeee...selalu nak jalan jer bley pakai 'xcesori' rambut dgn lamanyer... kalau kat umah jgn harap laa...


Saturday, March 26, 2011

more bantal

0 comments


depan


belakang



Tuesday, March 22, 2011

bantal lg..

0 comments

depan

belakang

Saturday, March 19, 2011

recycle!!

1 comments



baru-baru nie bukak stor yg penuh dgn brg...terjumpa baju free "ANTI DADAH" yg bersaiz XL ada dlm plastic lg...sape pun xnak pakai ...sian baju tu..mmm...terpikir nak recycle baju tu...jadi begini la ceritanyer...kawan2 pun bley try sendiri kat umah k..


(xsempat nak amik gambar sebelum gunting)

1) ambil baju anak anda...letak di atas baju yg nak di'recycl
e'.
2) buat lakaran dan tambah basi disetiap lakaran.
3) gunting mengikut lakaran.
4) gunting bahagian kolar baju recycle..untuk buat lapik leher and tgn...xpayah nak g jahit tepi...
5) jahit..

hasilnyer:


tambah sedikit decoration..bg nmpak baju menarik...

tadaa... model hidung injured x berbayar...Eshan Aryan..my lil boy!...


Fun throw pillow!

0 comments
ni nabila yg order...thanks 'makcik' sebab byk bagi support!!special for your 3rd anniversary!!

depan

belakang

psst..gmbar xcantik pkai camera hand phone jer...heee..


Wednesday, March 9, 2011

bersawang!!!

0 comments

punye la lama x update blog...nie kerana menyiapkan tempahan baju (xbyk pun sebenarnyer)hahahaha...amatur macam nie la..slow mcm kura2...terkebil2 nk potong kain yg pelik2...terpaksa bwk g kelas...hahahaha..
nie antara baju yg dah siap...

sape2 yang nak tempah baju bley la contact sy k..
skang sy open untuk berbagai baju kurung,kebaya,dan mini kurung(kurung moden la)..

k..br semangat nk wat keje balik...
akan di'update' & upload lg gmbr hasil kerja sy k!!
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fun order form


Name:
Email Address:
Delivery address
Contact no.
order & request
Payment through:

Create a web form here