Saturday, June 4, 2011

new life!!

0 comments
lama tak 'update' blog..bulan 5 adalah bulan yg paling best +paling x best..yg best..aku dh dpt 'permanent job' as TEACHER KAT WQ PARK rehabilitation center...pelik kan...kt rehab center ade teacher....huhuhuh...sebenarnyer kt ctu selain tempat rehab..ade Early Intervention program untuk kanak-kanak yg special...ala2..program pendidikan khas yg ade kt sekolah...tp yg speselnyer kt WQ Park..selain teacher die ade terapist and doctor...jd sesape yg ade anak2 autisme,yg lmbt bercakap,down syndrom,and lain2 masalah termasuk kalau sakit belakang yg lmbt baik ke,..ade sedara mara yg strok and dlm tempoh recover..pastu nk wat fisio..Bley la melawat2 center nie kt kelana jaya...
disebabkn dpt kerje..tepaksa la berulang dari nilai(umah parent) sebab xde tempat nk letak darin n eshan lg..sebulan berulang dr ctu..nasib baik la ma nk jg budak kecik 2 org tu...kalau x...mmm...thank a lot ma!!!!
disebabkan kerje tu jugak..kitorg kene pindah area yg lebih dekat dgn tempat keje+umah yg lebih murah..so cari punyer cari..jumper la umah kt area kinrara yg murah ckit dr dulu..bermula la perpindahan +mengemas+berulang dari nilai+penat giler+keje lg..fuh...thank la kepada sesape yg tolong time pindah haritu..sgt2 mmbantu..!!!
disebabkan dpt keje tu jugak...tepaksa la menghantar anak2 ke day care yg harganyer...mcm nk hantar anak sorg ke universiti..fuh..tp xpe la..tempat tu pun xramai budak..n ade program untuk anak2 kt citu..kelas iqra'+kelas hafazan+nyanyi2+doa2+main2...bg aku ok la...sebab mmg nk cr taska yg ade program untuk anak2 2-3 tahun,lebih2 lg yg islamic ..so xde la bebudak tu boring..alhamdulillah la..hari kedua darin xnangis pun ..1st day tu maybe sebab x biasa lagi...sampai pg td pegang beg nk pergi school katanyer...eshan memang dari time register lg dah excited..harap2..ok la smpai hujung tahun ni..thanks to teacher syarifah (taska anak bestari) yg sanggup menjawab soalan bertubi2 dari aku and husband..hahahah...cerewet betul..xsalah kot...anak punyer pasal kn...hihihihih
disebabkan kerje jugak...fun stitches kurang aktiviti bulan lepas..byk projek sebenarnyer...tp xsempat nk buat..smpai terpaksa pulang duit deposit customer...mintak maaaaaafff byk2...mmg xsempat betul...
oleh itu(cheeewah)...bulan 6 nie...sesape yg nk wat tempahan..dh bley tempah..cume untuk bantal kite hold dulu...mari2 menempah!!!!sekian terima kasih..

Friday, April 29, 2011

baju siap!!

0 comments




thank tu Pn firdaus hakim yg sudi tempah baju lg..

baju kurung moden(dart belakang)

baju kurung moden(dart belakang)


baju kurung pahang+pesak gantung

baju kurung pahang+pesak gantung



Tuesday, April 19, 2011

sweet love

0 comments
couple pillow untuk awin and husband..thanks sebab tempah pillow ni!!!

depan


belakang

k...kepada kwn2 yg nk tempah pillow yg cute2 ni...sila contact di email: rweni_arwena@yahoo.com or call/sms: 0193084899 ...untuk pengetahuan kwn2 ..sy akan menutup sebarang tempahan pillow untuk sementara waktu pada akhir bulan 5 (mei)untuk memberi laluan kepada tempahan baju raya...k...happy fun shopping!!!

Monday, April 11, 2011

order

0 comments
sesiapa yang nak order bantal, baju dan sebagainyer...sila email at rweni_arwena@yahoo.com or kalau nk cepat dpt reply msg me 019-3084899...k...

Friday, April 8, 2011

lagi baju lagi!!

0 comments
nie sume order from my kwn...firdaus Hakim...harap die suka la...pg tadi baru hantar guna Pos Laju SDD with tracking no:EN 492027904 MY...hantar pg td..pukul 4 dh smpai kt ofis dier...kredit to POS MALAYSIA!!!clap!!clap!!clap!!!

baju kurung moden


baju pesak gantung+pahang

baju kurung biasa


There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fun order form


Name:
Email Address:
Delivery address
Contact no.
order & request
Payment through:

Create a web form here